Dvosoban stan na izvrsnoj lokaciji u centru Mostara

Kneza Mihajla Viševića Humskog 49, 88000, Bosna i Hercegovina
Prodaja po dogovoru - Kuća, Stan, Stanovanje
66 2 Sobe 1 Kupatilo 1 Garaža

Prodaje se dvosoban stan površine 66 kvadrata na prvom katu privatne kuće u Liska ulici u centru Mostara. Stan je na izvrsnoj lokaciji, udaljen cca 100 metara od Rondoa. Na prvom je katu kuće koja se zove Pichlerova vila koja je jedna od poznatih vila iz stare jezgre Mostara koje su građene oko Rondoa krajem 19. i početkom 20. stoljeća. Više informacija o samoj vili možete pročitati i u objavljenom novinskom članku:

http://novasloboda.ba/sitan-znamen-pichlerova-vila-u-liska-ulici/

Stan ima zaseban ulaz iz dvorišta sa stražnje strane kuće. Unutarnjim stepeništem se dolazi do ulaznih vrata stana koji se sastoji od hodnika, kupaonice, dvije sobe, dvije manje ostave, kuhinje, dnevnog boravka i balkona. Stan se koristi tako da je održavan i u dobrom stanju. Podovi su obloženi parketom. Stropovi su visoki, karakterističnno za gradnju iz spomenutog perioda.
Uz stan dolazi i pripadajuća vanjska ostava/garaža smještena u dvorištu kuće. Iza kuće se nalazi i veliko dvorište i bašta koje trenutno koriste stanari kuće.

Iznad stana se nalazi i tavan kojem se pristupa kroz otvor u stropu hodnika stana. Tavan se vodi kao zajednički prostor stanara prizemlja i kata.

Izvrsna lokacija i povijesni značaj čine ovaj stan jedinstvenom prilikom za kupnju nekretnine koja spaja najbolje od života u stanu i kući a sve u strogom centru grada.

Vlasništvo i papiri uredni.

Za više informacije kontaktirajte nas na 063 66 55 33 ili na info@nekretnineinn.ba

Lokacija nekretnine

Slične nekretnine