Dvosoban stan NOVOGRADNJA u naselju Vatikan

Biskupa Buconjića 11, Mostar 88000, Bosna i Hercegovina
Prodaja 168.000,00 KM - Stan, Stanovanje
70 m2 2 Sobe 1 Kupatilo 1 Garaža Godina izgradnje 2018

Prodaje se dvosoban stan površine 70 kvadrata na trećem katu novoizgrađene stambene zgrade u naselju Vatikan u Mostaru. Stan je useljiv. Sadrži hodnik, kupaonicu, dvije spavaće sobe, kuhinju, dnevni boravak sa trpezarijom i balkon.

Zgrada je građena prema najmodernijim standardima gradnje. Vanjski zidovi su izrađeni termoblok ciglom debljine 25 cm te obloženi stiropor fasadom za maksimalnu energetsku učinkovitost. Vanjski otvori su PVC sa sedmokomornim profilima. Unutarnji otvori su od bijelo lakiranog medijapana. Ulazna vrata su blindo. Kupaonica je opremljena vrhunskim sanitarijama i keramikom. Pod je obložen keramikom i parketom. U stanu je ugrađena klima sa dvije unutarnje jedinice. Stan ima zasebna brojila struje i vode. Zgrada ima lift, a sadrži samo 12 stanova.

U podzemnoj garaži zgrade postoji i parking mjesto koje je moguće kupiti uz stan. Površine je 13.75 kvadrata a cijena mu je 18000 KM.

Lokacija zgrade je izvrsna, sa prilazom iz vrlo mirnog i zelenog naselja Vatikan. U neposrednoj blizini zgrade je vrtić, a na samo par minuta hoda je i škola. U blizini, u sklopu naselja su također i trgovina, apoteka, pošta…

Vlasništvo i dokumentacija su uredni. Stan se može po potrebi založiti pod hipoteku.

Tlocrti

Tlocrt III. kata

70 m2
2 Sobe
1 Kupatilo
2.400,00 KM /m2
Lokacija nekretnine

Slične nekretnine