Kuća sa zemljištem u Bijelom Polju

Potoci, Mostar 88000, Bosnia and Herzegovina
Prodaja 130.000,00 KM - Kuća, Stanovanje
109 m2 3 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža

Prodaje se namještena kuća u Bijelom Polju. Udaljena cca 200 metara od magistralnog puta M-17 smještena je na parceli površine 765 kvadrata. Parcela je na ravnom terenu pravilnog pravokutnog oblika dimenzija 19×40 m. U blizini kuće su trgovina, crkva, benzinska crpka, ugostiteljski objekti…

Kuća ima korisnu površinu 109 kvadrata na dva kata. Također ima i mali podrum ukopan ispod kuće sa zasebnim ulazom. Prizemlje i kat su povezani vanjskim stepeništem. Prizemlje se sastoji od ulaznog trijema, hodnika, kuhinje, dnevnog boravka sa trpezarijom, kupatila i jedne spavaće sobe. Na katu su još hodnik, 3 prostorije od kojih se dvije trenutno koriste kao spavaće a jedna kao dnevna, kupatilo, balkon i mala niša koja se koristi kao kuhinja. Krov je dvovodna betonska ploča na kojoj je postavljen crijep.

Podovi su obloženi laminatom i keramičkim pločicama. Vanjski otvori na dnevnoj sobi prizemlja su PVC, ostali su drveni. Kuća se trenutno grije na drva s tim da se jednostavno može ugraditi i klima uređaj jer je već bio instaliran. Pored kuće postoje i prateći objekti. Zaseban objekt je garaža na koju je naslonjen svinjac. Također pored kuće je izgrađena i sušiona za meso.

Prilazni put do kuće je asfaltirana cesta, a sami prilaz kući je betoniran. Ispred se nalazi dvorište/bašta sa nekoliko voćaka površine 350 kvadrata. Kuća je priključena na gradski vodovod i električnu mrežu. Kanalizacija je riješena septikom.

Vlasništvo i papiri 1/1.

Više informacija na tel. 063 66 55 33

Dodatne informacije

  • Površina parcele: 765 m2
  • Prilaz parceli: Asfaltirana cesta
Lokacija nekretnine

Slične nekretnine