Kuća u Zagrebačkoj ulici u centru Mostara

Zagrebačka 1, Mostar 88000, Bosna i Hercegovina
Prodaja 199.000,00 KM - Kuća, Poslovni prostor, Poslovno, Stanovanje
105,18 m2 2 Sobe 2 Kupatila

Prodaje se kuća na odličnoj lokaciji u Zagrebačkoj ulici u Mostaru. Kuća je potpuno i vrlo kvalitetno renovirana a predviđena namjena je poslovni prostor. Međutim, obzirom da je prvotna namjena bila stambena, kuća se može koristiti i za stanovanje. Prostor nije korišten od renoviranja.

Tri kata i potkrovlje od kojih se sastoji ukupne su površine 105,18 kvadrata. Kuća ima dva ulaza, glavni iz Zgrebačke ulice i stražnji iz dvorišta iza kuće gdje postoji i javni parking.

Podrum je uređen sa keramičkim pločicama na podu i keramikom obloženim zidom. Postavljene su nove instalacije struje i vode, a u podu je ugrađena slivna rešetka sa sabirnim šahtom za drenažu vode.

Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne prostorije sa prostorom za kuhinju koja se može koristiti kao ured ili prilagoditi za stanovanje, WC sa ugrađenom WC školjkom te stepeništa za kat i podrum. Pod je obložen keramikom. Postavljen je nov, nekorišten klima uređaj. Na stropu je postavljen rasvjetni sustav “zvjezdano nebo” sa dimmer načinom regulacije. Sve instalacije su novo postavljenje.

Stepenište za kat je obloženo drvetom sa ugrađenom podnom led rasvjetom. Kat se sastoji od hodnika, kupatila, dvije sobe i balkona. Pod je obložen parketom i keramikom. U kupatilu je postavljena samo WC školjka zbog mogućnosti prilagodbe potrebama budućeg vlasnika ovisno o namjeni. U sobama su postavljeni ugradbeni ormari. Iz jedne sobe se izlazi na balkon na kojem je postavljena ograda od kovanog željeza.

U stropu hodnika na katu postavljene su tavanske stepenice kojima se izlazi na tavan. Tavan je izrađen sa izolacijom na krovu i drvetom obloženim podom. Ovaj prostor, iako nema punu katnu visinu, je vrlo koristan i može poslužiti kao ostava, a obzirom da je izrađen i kvalitetno izoliran u njega se može odložiti bilo šta.

Svi vanjski otvori su vrlo kvalitetni, izrađeni od PVC-a sa reflektirajućim staklima i komaricama. Unutarnji otvori su drveni. Stražnja vrata su blindo.

Papiri i vlasništvo 1/1.

Za više informacija kontaktirajte nas na 063 66 55 33.

Dodatne informacije

  • Podovi: Parket/keramika
Lokacija nekretnine

Agent Nikola Petrić

  • Mobitel : +387 63 66 55 33
  • Viber : +387 63 66 55 33

Email: info@nekretnineinn.ba
Saznaj više

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine