Dvosoban stan novogradnja 82 kvadrata

Centar II, Mostar 88000, Bosna i Hercegovina
Prodaja po dogovoru - Stambena zgrada, Stan, Stanovanje
82,12 m2 2 Sobe 1 Kupatilo Godina izgradnje 2018

Prodaje se dvosoban stan površine 82,12 kvadrata u zgradi Narenta u Mostaru. Stan je lociran na prvom katu stambene zgrade koja je trenutno u izgradnji.

Sastoji se od hodnika, kupatila, kuhinje, dnevnog boravka sa trpezarijom, dvije spavaće sobe i dva balkona. Zgrada bi trebala biti završena do 1.11.2018. godine. Zbog karakterističnog položaja zgrade budući stanari će različitim sadržajima pristupiti lako, brzo i bez stresa. Zgrada je u korelaciji sa urbanom gradskom zonom neposrednom blizinom mostarske avenije, samim tim i novoizgrađenog mosta Avenija-Sutina, no s druge strane i prirode i rijeke. Unutar par minuta hoda već se nalazite u blizini svih sadržaja potrebnih za svakodnevni život: osnovna škola, vrtić, ambulanta, dječje igralište, više fakulteta, trgovački centar, kino, kolodvor, te rekreacijski tereni i bazeni.

Ova zgrada položajem balansira između novogradnje i klasičnog štiha Centra 3. Lokacija zgrade značajno doprinosi kvaliteti života, te čini svakodnevnicu praktičnijom tako što NARENTA nudi dovoljan broj parking mjesta. Blizina novog mosta, Avenija-Sutina, pruža mogućnost da se iz centra grada jednostavno priključite izlazu M17. U izgradnji se koriste visokokvalitetni materijali koji garantiraju najviši stupanj kvalitete života koji podrazumijevaju hrastov parket I klase, keramičke pločicama I klase, vrhunsku klimatizaciju, te podno grijanje u kupatilima. Katovi zgrade su povezani liftom.

Za više informacija isključivo nas kontaktirajte u privatne poruke ili 063 66 55 33

Tlocrti

Dostupno prvi i četvrti kat

82,12 m2
2 Sobe
1 Kupatilo
Lokacija nekretnine

Agent Nikola Petrić

  • Mobitel : +387 63 66 55 33
  • Viber : +387 63 66 55 33

Email: info@nekretnineinn.ba
Saznaj više

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine