fbpx

Poslovna zgrada za najam u centru Mostara

Kneza Branimira, Mostar 88000, Bosna i Hercegovina
Najam po dogovoru - Poslovni prostor, Poslovno, Uredski prostori
670 m2 Godina izgradnje 2019

Nudi se u najam četveroetažni samostojeći POSLOVNI OBJEKT , trenutno u izgradnji, sa mogućnošću prilagodbe svim zahtijevima dugoročnog Zakupca unutar najviše razine opremljenosti za objekte ovog tipa.

Objekt je lociran na iznimno atraktivnoj lokaciji u ulici Kneza Branimira, položen neposredno do Katedrale “Marija majka Crkve” na parceli k.č.4412/4 k.o. Mostar II, površine P=473 m2, koji se sastoji od četiri etaže ukupne neto korisne površine od cca 670 m2

LOKACIJA

Objekt je smješten u Mostaru, na parceli označenoj kao k.č. 4412/4 k.o. Mostar II, površine 473m2. Pristup objektu je ostvaren putem lokalne ceste sa sjeverozapadne strane. Teren na parceli je u blagom nagibu od ceste.

OPIS I NAMJENA

Katnosti Su+P+2+M.

Dimenzije tlocrtnih gabarita objekta su 17,33 x 11,83 m, a ukupna visina objekta u odnosu na kotu terena iznosi 14,80 m.

Različite dispozicijske cjeline su vertikalno raslojene, sa ciljem optimalne funkcionalnosti objekta. U suterenu objekta polivalentni prostor/arhiva , stubište i lift za gornje katove i sanitarije.

Prizemlju objekta se pristupa preko sa kote trotoara. Samo prizemlje je u odnosu na nivo ulice uzdignut za cca 150cm. Prizemlje objekta funkcionalno čine poslovni prostor sa vlastitim ulazom, te stubišni blok sa liftom i stubištem, te vlastitim vanjskim ulazom sa sjeveroistoka.

Prvom katu pristupa se stubištem ili liftom sa prizemlja, i dispozicijski ga čini poslovni prostor koji je zračnim prostorom povezan sa poslovnim prostorom u prizemlju.

Drugi kat ima jednak gabarit donjim etažama, i dispozicijski ga čine poslovni prostori- uredi.

Mansarda je gabaritno najmanja etaža; čine ju vertikalne komunikacije, manji apartman (dnevni boravak, soba i kupaonica sa pretprostorom, te krovna terasa iznad ostalog dijela gabarita donjih etaža – sa ostavljenom mogućnosti prilagodbe zahtijevima Zakupca.

U oblikovnom smislu riječ je o arhitektonskom izričaju inspiranom suvremenim stilom gradnje, manifestiranom kroz kompaktnu kubičnu tlocrtnu formu, analogno prenešenu u vertikalni plan, uz plošne provokacije volumena.

Materijalizacija fasadnih ploha je također birana u cilju optimiziranja prostorne kompozicije; jedinstvo volumena ostvareno je kroz kombinaciju staklene fasade sa tzv. “Double skin-om”- dvoslojnom fasadom koju čine staklena fasada i čelična mreža određenog uzorka.

KONSTRUKCIJA I MATERIJALIZACIJA

Konstruktivni sistem objekta je armiranobetonski skelet stubova kvadratnog i pravokutnog presjeka, armiranobetonskih zidova i armiranobetonskih greda na koje se oslanja međukatna konstrukcija- ab ploča. Predloženi rasteri traženim prostorima daju kvalitetne odnose širine i dubine. Ispuna sistema su glineni blokovi. Pregradni zidovi su gips-kartonski ili stakleni. Krovna ploha je ravni neprohodni krov, sa šljunkom kao finalnim slojem.

Podovi u objektu su keramički. Zidovi su žbukani i soboslikarski obrađeni.

Fasada je kombinacija termičke fasade sa fasadnom žbukom ili kamenom kao finalnim slojem i staklene fasade (vanjski otvori su izvedeni od Al profila sa prekinutim termičkim mostom).

INSTALACIJE

U građevini se predviđaju instalacije: vode, kanalizacije, telefona, elektrike, a koje se spajaju na gradsku infrastrukturu,te ctv, parlafon, nužna ventilacija. Svi priključci na komunalnu infrastrukturu izvest će se u skladu sa posebnim uvjetima javnih komunalnih poduzeća.

Za više informacija kontaktirajte nas na 063 21 77 12 ; 063 66 55 33 ili na info@nekretnineinn.ba

Tlocrti

II. kat

Lokacija nekretnine

Slične nekretnine