Prodaja stanova u NARENTI – Novogradnja

Dr Ante Starčevića 74, Mostar 88000, Bosna i Hercegovina
Prodaja 2.200,00 KM /m2 - Stambena zgrada, Stan, Stanovanje
Godina izgradnje 2018

Prodaju se stanovi u novoizgrađenom stambenom objektu NARENTA u ulici Ante Starčevića u Mostaru. Zgrada je u završnoj fazi gradnje, a 90% stanova je već useljivo. Etažiranje će biti završeno do kraja 4. mjeseca, a stanovi se po potrebi mogu založiti pod hipoteku.

U izgradnji su korišteni visokokvalitetni materijali koji garantiraju najviši stupanj kvalitete života. U cijenu je uračunat hrastov parket I klase kojim su obloženi dnevni boravak, trpezarija i spvaće sobe, dok će pločicama I klase biti obloženi kuhinja, balkon i hodnik. Za osobna vozila izgrađena su javna parkirna mjesta u krugu objekta.
Zbog karakterističnog položaja zgrade budući stanari će različitim sadržajima pristupiti lako, brzo i bez stresa. Zgrada je u korelaciji sa urbanom gradskom zonom neposrednom blizinom mostarske avenije, samim tim i novoizgrađenog mosta Avenija-Sutina, no s druge strane i prirode i rijeke. Unutar par minuta hoda već se nalazite u blizini svih sadržaja potrebnih za svakodnevni život: osnovna škola, vrtić, ambulanta, dječje igralište, više fakulteta, trgovački centar, kino, kolodvor, te rekreacijski tereni i bazeni.

Ova zgrada položajem balansira između novogradnje i klasičnog štiha Centra 3. Lokacija zgrade značajno doprinosi kvaliteti života, te čini svakodnevnicu praktičnijom tako što NARENTA nudi dovoljan broj parking mjesta. Blizina novog mosta, Avenija-Sutina, pruža mogućnost da se iz centra grada jednostavno priključite izlazu M17. U izgradnji se koriste visokokvalitetni materijali koji garantiraju najviši stupanj kvalitete života koji podrazumijevaju hrastov parket I klase, keramičke pločicama I klase, vrhunsku klimatizaciju, te podno grijanje u kupatilima. Katovi zgrade su povezani liftom.

Za više informacija kontaktirajte nas na 063 66 55 33 ili na info@nekretnineinn.ba

Lokacija nekretnine

Dostupne nekretnine

kupovina stana jednosoban stan Narenta centar 2 Mostar
Prodaja

Jednosoban stan novogradnja Narenta Mostar

109.000,00 KM - Stan, Stanovanje

Prodaje se jednosoban stan površine 49.45 kvadrata na VI. katu novoizgrađene zgrade Narenta u Mostaru. Sastoji se od hodnika, kupaonice,…

Više detalja
49.45 m2 1 Soba 1 Kupatilo Godina izgradnje 2018
kupovina stana garsonjera Narenta centar 2 Mostar
Prodaja

Garsonjera novogradnja Narenta Mostar

66.000,00 KM - Stan, Stanovanje

Prodaje se garsonjera površine 29.99 kvadrata na drugom katu u novoizgrađenoj zgradi Narenta u Mostaru. Stan S 202-1 OZNAKA NAMJENA…

Više detalja
29.99 m2 1 Kupatilo Godina izgradnje 2018
kupovina stana dvosoban Narenta Mostar
Prodaja

Dvosoban stan površine 68.93 kvadrata

151.650,00 KM - Stan, Stanovanje

Prodaje se dvosoban stan od 68.93 m2 u stambenom objektu Narenta u Centru II na IV. katu. STAN S-409** OZNAKA…

Više detalja
68,93 m2 2 Sobe 1 Kupatilo Godina izgradnje 2018

Slične nekretnine