fbpx

Dva stana na mansardi u Zagrebačkoj ulici

Dva stana na mansardi u Zagrebačkoj ulici
Zagrebačka 30, Mostar 88000, Bosna i Hercegovina
Prodaja 250.000,00 KM - Stan, Stanovanje
NINN03092022 124 m2 4 Sobe 2 Kupatila

Prodaje se mansarda ukupne površine 124 kvadrata u Zagrebačkoj br. 30 u Mostaru. Sastoji se od dva stana i terase. Stanovi imaju zasebne ulaze. Mansarda je uknjižena kao jedna jedinica površine 124 kvadrata i prodaje se isključivo kao cjelina. Izgrađena je na stambenom objektu koji ima četiri etaže i nema lifta.

Prvi, veći stan, je dvoetažni i sastoji se od hodnika, kupaonice, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka i dvije spavaće sobe na donjoj etaži. U dnevnom boravku je locirano drveno stepenište kojim se pristupa drugoj etaži na kojoj je treća spavaća soba. Stan je djelomično namješten sa ugrađenom i opremljenom kuhinjom. Ulazna vrata su PVC, Unutarnji otvori su drveni a vanjski aluminijski. Podovi su obloženi parketom i keramikom. Pod sobe na drugoj etaži je brodski.

Drugi, manji stan ima zaseban ulaz preko terase koja se koristi u sklopu stana i odvojena je ulaznim vratima od stepeništa. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe, kupaonice i balkona. Stan je namješten. Ulazna vrata su PVC, Unutarnji otvori su drveni a vanjski aluminijski. Podovi su obloženi parketom i keramikom.

Lokacija stana je izvrsna u mirnom naselju u neposrednoj blizini centra grada, bivša Kalemova ulica. Gleda u dvorište i na glavnu cestu. Stanovi se ne koriste već neko vrijeme i traže određena ulaganja.

Više informacija o detaljima možete dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info izvan radnog vremena, pošaljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku sa šifrom nekretnine NINN03092022 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.Više informacija o detaljima možete dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info izvan radnog vremena, pošaljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku sa šifrom nekretnine NINN03092022 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Lokacija nekretnine

Agent Valentina Krešić


Saznaj više

Contact

Slične nekretnine

Usporedite nekretninu

Usporedi
Možete usporediti 4 nekretnine, svaka nova dodana nekretnina zamijenit će prvu iz usporedbe.

Valentina Krešić