fbpx

Penthouse u Splitu na kraći period (turistički boravak)

Penthouse u Splitu na kraći period (turistički boravak)
Poljička cesta, 21000, Split, Croatia
Kratkoročni najam po dogovoru - Stanovanje, Stan
NINN000113 150 m2 3 Spavaće sobe 1 Kupatilo 1 Garaža 2010 Godina izgradnje

Izdaje se trosoban penthouse u Splitu  od 100m2 s terasom od dodatnih 56m2 na 2. katu zgrade u Ulici Cesta za kraće turističke boravke. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka s trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe, kupatila, te wc-a. Poseban dio stana predstavlja prostrana terase na kojoj možete uživati tijekom cijelog dana, a s koje se pruža predivan pogled na more. Stan je klimatiziran i posjeduje sve kućanske aparate za ugodan boravak. Gostima je osigurano i garažno mjesto unutar zgrade koje je sa stanom povezano liftom. maksimalan broj gostiju je 7. (1 veliki bračni krevet, jedan bračni krevet normalne veličine, krevet na kat, te jedno spavaće mjesto u dnevnom boravku).

Stan je udaljen 5 minuta hoda od plaže (Plaža Žnjan udaljena 850m, Bačvice 2,4 km), a 15 minuta od stare gradske jezgre i Dioklecijanove palače. Također, stan je udaljen 15 minuta od shopping centara (Jocker, City Centar & Mall of Split).

Minimalan boravak je dvije noći, a rezervacije i upiti oko cijene se isključivo mogu dobiti na broj telefona 063 217 712, te info@nekretnineinn.ba

Lokacija nekretnine

Agent Dubravko Šimić

Kontakt

Slične nekretnine

Usporedite nekretninu

Usporedi
Možete usporediti 4 nekretnine, svaka nova dodana nekretnina zamijenit će prvu iz usporedbe.

Dubravko Šimić