fbpx

Poslovni prostor u Centru 2 sa rashladnim komorama

Poslovni prostor u Centru 2 sa rashladnim komorama
Kneza Višeslava 8, Mostar 88000, Bosna i Hercegovina
Najam po dogovoru - Poslovno, Poslovni prostor, Trgovina
NINN000102 50 m2 3 Spavaće sobe 1 Kupatilo

Iznajmljuje se poslovni prostor površine 50 kvadrata u Centru 2 u Mostaru. Nalazi se u prizemlju stambene zgrade pored poslovnog objekta Testera. Lokacija prostora je odlična, udaljen svega 20ak metara od glavne ceste u naselju kojem gravitira veliki broj stanovnika. Pristup je moguć vozilom preko vanjskog prilaza koji također pripada prostoru.

Prostor je specifičan jer ima dvije rashladne komore koje zauzimaju 30 kvadrata. Prodajni prostor je površine 20 kvadrata u kojem ima i sanitarni čvor. Jedna komora je plusarica zapremine 31 m3. Osim pristupa iz prostora ona ima i otvor za utovar robe sa vanjske strane kojem se može pristupiti osim malim autom i kamionom ili šleperom. Druga komora je minusarka zapremine 24 m3 koja također može služiti kao plusarica. Prostor je pogodan za sve vrste djelatnosti koje zahtjevaju skladištenje bilo koje vrste robe na posebnim temperaturama i koje se bave trgovinom na veliko ili malo.

Ulaz u prostor su dvokrilna vrata koja se mogu potpuno otvoriti te kroz njih po potrebi može proći paleta. Ulazni izlog ima i zaštitana rolo vrata. U prostoru su razvedene instalacije vode, struje, telefona sa zasebnim brojilima.

Više informacija može se dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info Van radnog vremena poašljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku s šifrom nekretnine NINN000102 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Lokacija nekretnine

Agent Nikola Petrić

Email: info@nekretnineinn.ba
Saznaj više

Kontakt

Slične nekretnine

Usporedite nekretninu

Usporedi
Možete usporediti 4 nekretnine, svaka nova dodana nekretnina zamijenit će prvu iz usporedbe.

Nikola Petrić