fbpx

Izvrsna, potpuno opremljena kuća na Vionici kraj Međugorja

Vionica, Bosna i Hercegovina
Prodaja po dogovoru - Kuća, Stanovanje
NINN000058 215 m2 3 Sobe 1 Kupatilo 1 Garaža

Prodaje se luksuzno opremljena prizemna kuća ukupne površine 215 kvadrata. Nalazi se u Vionici udaljena cca 2.5 km od Međugorja. Izgrađena je na parceli površine 736 kvadrata lociranoj uz asfaltiranu cestu Međugorje – Čitluk.
Kuća ima dvije etaže, podrum i prizemlje. Potpuno je izrađena sa vrlo kvalitetnom završnom obradom gdje su korišteni vrhunski materijali kako za kuću i okućnicu, tako i za unutarnju opremu i namještaj koji su uključeni u cijenu. Prizemlje se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje, kupaonice, ostave, velike terase, tri spavaće sobe od kojih je jedna izrađena kao sigurna soba. Sigurna soba je zaštićena protuprovalnim blindo vratima i metalnom rešetkom na prozoru. Uz sigurnu sobu postoji i još jedna prostorije koju je moguće pretvoriti u ostavu ili u kupaonicu po potrebi. U sklopu prizemlja je i potpuno izrađena garaža sa rolo vratima na daljinsko otvaranje kojoj se pristupa prilazom sa glavne ceste, a koja je spojena vratima direktno sa unutarnjim hodnikom kuće.
Podrumu se pristupa preko unutarnjeg, granitom obloženog stepeništa, i s vanjske strane kroz vrata iz dvorišta. Podrum je također potpuno izrađen i trenutno služi kao vešeraj i kotlovnica. Po potrebi može se pretvoriti i u stambeni prostor jer ima i prozore.
Vanjski otvori su PVC sa roletama, komaricama i reflektirajućim termo staklima. Podovi su obloženi keramikom i parketom. Stropovi prizemlja su kose betonske ploče koje prate nagibe krova sa integriranom led rasvjetom. U dnevnom boravku je instaliran i kamin. Kuća se inače grije na centralnu peć na pelet, a hladi pomoću klima uređaja. Iz dnevnog boravka se pristupa na terasu koja je potpuno obložena kamenom, sa kamenom ogradom i oblogom od ručno štokanog kamena. Sa terase se pruža prekrasan pogled na Međugorje, Križevac i brdo ukazanja.
Dvorište je ograđeno zidom koji je također obložen kamenom i prirodnom ogradom od lovor višnje. Osim prilaza iz kuće, dvorište ima i pristup za auta sa glavne ceste koji je natkriven drvenom nadstrešnicom ispod koje stanu dva vozila. Noćna rasvjeta dvorišta se pali i gasi automatikom.
Kuća je zaštićena alarmnim sustavom Paradox sa senzorima pokreta koji pokrivaju i okućnicu i unutrašnjost kuće. Osim alarma postavljen je i video nadzor sa četiri vanjske kamere.

Vlasništvo i papiri su 1/1. Kuća je legalizirana i posjeduje sve dozvole.

Više informacija može se dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info Van radnog vremena poašljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku s šifrom nekretnine NINN000058 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Lokacija nekretnine

Agent Nikola Petrić

  • Mobitel : +387 63 66 55 33
  • Viber : +387 63 66 55 33

Email: info@nekretnineinn.ba
Saznaj više

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine