fbpx

Komforan dvosoban stan sa garažom u Mostaru, Novogradnja

Dubrovačka, Mostar 88000, Bosna i Hercegovina
Prodaja 195.000,00 KM - Stan, Stanovanje
NINN000032 76,80 2 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža Godina izgradnje 2019

Prodaje se dvosoban stan površine 76,80 kvadrata na četvrtom katu novoizgrađenog stambenog objekta Oaza u Mostaru u Dubrovačkoj ulici. Stan se nalazi u Lameli A-2 s pogledom na grad i Dubrovačku ulicu.
Sastoji se od hodnika, WC-a, kupaonice, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom i balkona. Zgrada ima lift. Uz stan se prodaje i garažno mjesto uračunato u navedenu cijenu. Stanu se iz garaže pristupa direktno unutarnjim stepeništem ili liftom.
Zgrada je građena u skladu sa svim standardima moderne stanogradnje. Vanjski zidovi su obloženi termofasadnim sistemom proizvođača CAPAROL debljine d=10cm. U stambenim etažama ugrađen je parket prve klase, osim sanitarnih čvorova, kuhinja, balkona, hodnika i terasa koji su obloženi keramičkim pločicama talijanskih i španjolskih proizvođača u prvoj klasi. Ispod svih navedenih vrsta podova ugrađeni su polimerni slojevi protiv prenošenja buke tj.kao zvučna izolacija i termička izolacija (etafon/termosilent 10mm i 30 mm stiropor). Kupatila i kuhinje su opremljene sistemom za podno grijanje.
Prozori, vrata i ostakljene stijene stanova su PVC izvedba od europskog proizvođača sa modernim trostrukim ostakljenjima u debljinama do 48 mm, sistem sa tri dihtunga. Svi vanjski otvori su opremljeni zaštitom od insekata tzv.“komaricom“ i aluminijskom roletom punjenom poliuretanom. Sve vanjske prozorske klupice su aluminijske.
U stanovima je ugrađeno upravljanje električnim roletama u dnevnim sobama. Za neometeno korištenje objekta u slučaju nestanka el. energije predviđena je „anti-panic“ sigurnosna rasvjeta u garaži, stubištima i hodnicima stambenih jedinica.
Unutarnja svijetla visina do stropa je 280cm. Ulazna vrata u stanove su protuprovalna „BLINDO“ vrata visine 230cm sa cilndar bravom i termoizolacijom koja je ujedno i zvučna izolacija sa vatrootpornim karakteristikama.
Vlasništvo 1/1.

Više informacija može se dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info Van radnog vremena poašljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku s šifrom nekretnine NINN000032 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Lokacija nekretnine

Slične nekretnine