fbpx

Kuća na Vionici kraj Međugorja, dvokatnica 230 m2

Vionica, Bosna i Hercegovina
Prodaja 400.000,00 KM - Kuća, Stanovanje
NINN000040 228 m2 5 Sobe 2 Kupatila Godina izgradnje 2013

Prodaje se vrlo kvalitetna i komforna kuća na Vionici, udaljena 3 km od centra Međugorja. Izgrađena je na parceli površine 500 kvadrata sa dvije etaže tlocrtnih dimenzija 12×9.5 metara ukupne površine 228 kvadrata. Na etažama su zasebne stambene jedinice sa zajedničkim ulazom i unutarnjim stepeništem. U prizemlju kuće je trosoban stan, sa hodnikom, kupaonicom, tri spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom sa trpezarijom i prostranom terasom. Na katu se nalazi vrlo komforan dvosoban stan sa hodnikom, kupaonicom, dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom sa trpezarijom i balkonom. U sklopu ulaznog stepeništa je i ostava i još jedan balkon na katu. Do lokacije se može doći asfaltiranim putem iz iz smjera Međugorja i Čitluka. Prilaz sa glavne ceste duljine cca 300 m je makadam.
Kuća je građena vrlo kvalitetno sa modernim i funkcionalnim rasporedom i odličnim materijalima u završnoj obradi. Izgrađena je prije 6 godina. Cijela je obložena termo fasadom debljine stiropora 10 cm. Vanjski otvori su PVC sa roletama. Podovi su obloženi parketom u dnevnim prostorijama, keramikom u kuhinji, kupaonici i hodnicima, te laminatom u sobama. Unutarnje stepenište kao i vanjske klupice i ograde su obloženi kamenom. Krovna ploča je u monta izvedbi sa hidroizolacijom i crijepnim pokrovom. Kupaonica u prizemlju je opremljena kutnom masažnom kadom, a na katu tuš kabinom. Na ulazu je ugrađen interfon. Namještaj u kući nije uključen u cijenu s tim da postoji prostor za dogovor oko prodaje.
Grijanje i hlađenje kuće se ostvaruje pomoću centralnog uređaja marke Daikin smještenog u ostavi u ulaznom dijelu. Kuća ima priključke na javni vodovod i električnu mrežu sa odvojenim priključcima za prizemlje i kat. Priključak struje je trofazni 10 kW. Kanalizacija je riješena septičkom jamom smještenom na rubu parcele.
Kuća posjeduje urbanističku i građevinsku suglasnost, a papiri za uplanjivanje su nedavno predani i taj postupak bi trebao uskoro biti završen. Vlasništvo je 1/1.

Više informacija može se dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info Van radnog vremena poašljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku s šifrom nekretnine NINN000040 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Lokacija nekretnine

Slične nekretnine