fbpx

Kuća u naselju Vojno pored Mostara

Vojno 88000, Bosna i Hercegovina
Prodaja po dogovoru - Kuća, Stanovanje
NINN000041 150 m2 3 Sobe 2 Kupatila

Prodaje se troetažna namještena kuća u naselju Vojno udaljena cca 9 km od Mostara. Ukupna površina kuće je 150 m2, a izgrađena je na parceli površine 1100 m2. Sastoji se od tri etaže, podruma i dva stambena kata. Na prvom katu su hodnik, kupaonica, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja i vanjska natkrivena terasa. Stepeništem u sklopu dnevnog boravka se izlazi na kat na kojem su hodnik, tri spavaće sobe, balkon, kupaonica i vešeraj. Sve prostorije su potpunosti završene i opremljene osim kupaonice na katu.

Kuća je potpuno opremljena i namještena i takva se i prodaje. Obzirom da se kuća slabo koristila namještaj je vrlo kvalitetan i u jako dobrom stanju a aparati i tehnika su praktično novi.
Građena je vrlo kvalitetno. Podovi su obloženi parketom, u boravku je ugrađen kamin, stepenište je obloženo punim drvetom, postavljeni su kvalitetni unutarnji i vanjski otvori.

Grije se na struju pomoću klime i na drva pomoću kamina.

Kuća ima priključke na vodovodnu i elektro mrežu, a kanalizacija je riješena septikom. Ne posjeduje građevinsku dozvolu, ali ima sve potrebnu dokumentaciju za ishodovanje iste. Vlasnici su za te potrebe napravili i projekt kuće te prikupili svu potrebnu dokumentaciju.

Vlasništvo zemljišta je uredno 1/1. Parcela je ograđena zidom i ogradom sa ulaznom kapijom kojoj se pristupa sa glavne ceste.

Više informacija može se dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info Van radnog vremena poašljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku s šifrom nekretnine NINN000041 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Lokacija nekretnine

Agent Nikola Petrić

  • Mobitel : +387 63 66 55 33
  • Viber : +387 63 66 55 33

Email: info@nekretnineinn.ba
Saznaj više

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine