fbpx

Luksuzna kuća u Blatnici

Luksuzna kuća u Blatnici
Blatnica, Bosnia and Herzegovina
Prodaja po dogovoru - Stanovanje, Kuća
NINN000046 334 m2 4 Spavaće sobe 2 Kupaonice

Prodaje se potpuno opremljena i namještena luksuzna kuća u Blatnici pored Čitluka. Udaljena svega 3.5 kilometra od Čitluka, nalazi se na vrlo mirnoj lokaciji okružena prirodom i zelenilom. Pristup asfaltiranom cestom je moguć iz pravca Čitluka s jedne strane, i iz Mostara s druge strane odakle je udaljena 4 kilometra od glavne ceste Mostar- Čitluk. Korisna površina kuće je 334 kvadrata a izgrađena je na parceli površine 1064 kvadrata.

Kuća je izgrađena na tri etaže. Etaža -1 je potpuno izrađena i uređena kao konoba i vinski podrum. Pored toga tu je i kotlovnica i WC. Podrum ima mogućnost pristupa vozilom preko rampe ispred kuće. Na prizemlju i katu se nalazi komforna stambena jedinica sa 4 spavaće sobe.

U prizemlju su smješteni garaža sa direktnim ulazom u hodnik, hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, natkrivena terasa, kupatilo sa saunom i jedna spavaća soba. Na katu su još tri spavaće sobe sa balkonima, kupatilo sa balkonom i prostorija za vešaraj. Vertikalna komunikacija između etaža ostvaruje se unutarnjim ab stepeništem obloženim punim hrastovim drvetom sa rukohvatima također od punog profiliranog drveta. Objekt je položen u centralnom dijelu parcele dok je okućnica bogato uređena sa izvedenom nadstrešnicom , kaminom te pratećom infrastrukturom.

Završne obrade: pročelje termo fasada sa završnom žbukom i bojom podovi keramičke pločice u podrumu te na prizemlju i katu u kupaonici, kuhinji; parket u dnevnom boravku i sobama; na balkonima keramika i kamen zidovi ožbukani i obojani; obloženi keramičkim pločicama u kupaonici i kuhinji stropovi ožbukani i obojani;

Vrata i prozori vanjska stolarija od PVC profila, ostakljena izo-staklom, sa aluminijskim roletnama na garaži rolo vrata na elektro pogon unutarnja stolarija od punog drvena rađena po narudžbi ulazna vrata od PVC profila

Instalacije: električna energija, vodovod, kanalizacija (na septik), telefon, instalacije centralnog grijanja na struju i plin, videonadzor.

Vanjsko uređenje: Parcela u cijelosti ograđena betonskim zidom obloženim kamenom sa ogradom. Unutar parcele izvedena septička jama i čatrnja kao rezervna varijanta napajanja vodom (postoji gradski vodovod). Izvedena nadstrešnica od drvene građe sa pokrovom od crijepa površine cca 70 m2 ispod koje se nalazi zidani kamin obložen kamenom sa pratećim sadržajima. Izvedena fontana, proveden automatski sistem navodnjavanja zelenih površina. Parcela ozelenjena i hortikulturno uređena sa zasađenim ukrasnim drvećem i maslinama. Nogostup oko objekta i prilazne površine obrađene lomljenim kamenom i betonskom galanterijom. , lijep objekt , moderno arhitektonski oblikovan sa visokokvalitetnim ugrađenim materijalima i pruža visok standard stanovanja.

Vlasništvo i papiri 1/1.

Više informacija može se dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info Van radnog vremena poašljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku s šifrom nekretnine NINN000046 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Dodatne informacije

  • Okućnica: 730 kvadrata
  • Prilazni put: Asfaltirana cesta
  • Vinski podrum: Da
  • Centralno grijanje: Plin
  • Postavljene instalacije za bazen: Da
Lokacija nekretnine

Agent Nikola Petrić

Email: info@nekretnineinn.ba
Saznaj više

Kontakt

Slične nekretnine

Usporedite nekretninu

Usporedi
Možete usporediti 4 nekretnine, svaka nova dodana nekretnina zamijenit će prvu iz usporedbe.

Nikola Petrić