fbpx

Najam poslovnog objekta u Ljubuškom

Nikole Šopa 2, Ljubuški, Bosna i Hercegovina
Najam po dogovoru - Hotel
712 m2 5 Sobe 2 Kupatila

Predmetni poslovni objekt – hotel kavana smješten je središnjem urbanom dijelu Ljubuškog u sklopu poslovnog kompleksa Croatia Osiguranje.
Poslovni objekt, hotel i kavana, izveden je kao samostojeća građevina u visini Po.+Pr.+1. Objekt je ugostiteljske namjene. Hotel je kategorisa sa dvije zvjezdice (**). Na zapadnoj strani objekta nalazi se terasa, dimenzija 14,44 x 3,60 m, koja je smještena na susjednoj parceli. Objekt ima dva ulaza, glavni ulaz za goste sa zapadne strane i pomoćni ulaz za osoblje sa sjeverne strane. Na prizemlju objekta smješteni su vjetorobran, recepcija sa kafeom, restoran površine 105,00 m2 kapaciteta do cca 100 mjesta, kuhinja, sanitarni čvor, garderoba. Te unutarnje stubište odvojeno za podrum, odvojeno za kat. Dio restoranskog dijela unutar kojeg je izveden zidani unutarnji kamin, može funkcionirati kao zasebna cjelina površine 41,00 m2. U podrumu su smješteni pomoćni prostori, te skladišni prostori za potrebe restorana i rashladna komora. Svijetla visina podruma je H=2,1 m. Na katu je smješteno 8 dvokrevetnih soba, sa vlastitom kopaonicom, a tri imaju i izlaz na terasu. Sobe su dvokrevetne, dio (sa pomoćnim ležajem), opremljene TV-om, mini barom, satelitskom, sos sistem, wi-fi. Ukupan broj ležajeva je 16+2. Parkiranje se ostvaruje na uređenom parking prostoru na susjednoj parceli.
NGP
NKP prema projektnoj dokumentaciji: 712 m2;

Instalacije
elektroinstalacije, instalacije vodovoda i kanalizacije, ptt instalacije, PP instalacije, ventilacija, video nadzor, alarm, zvučne inst., hidrantska mreža, centralno grijanje na tekuća goriva (lož ulje) preko kotlovnice smještane na susjednoj parceli k.č. 2187/37 koja nije predmetom ove procjene).

Nekretnina se daje u zakup po cijeni od 8,00Eur/m2 + PDV + troškovi

Nekretnina se zakupljuje u viđenom stanju. Ponuditelj snosi sve troškove u svezi sa davanjem ponude po ovom natječaju.
Informacije o nekretnini koja je predmet zakupa po ovom natječaju mogu se dobiti na brojeve telefona +385 091 170 5152 ili +385 052 801 207, e-mail: zakupi@abilia.hr svakim radnim danom od 08,00 – 16,00 sati, Abilia d.o.o. Rovinj. Kontakt osoba za obilazak je g. Josip Sesar – +387 63 044 066, e-mail: josip.sesar@crosig.ba

Zakupodavac zadržava pravo poništenja natječaja i neprihvaćanja bilo koje ponude u bilo koje vrijeme prije sklapanja ugovora i zato ne snosi nikakve odgovornosti prema ponuditelju te nije obvezan objasniti razloge takve odluke.

Lokacija nekretnine

Slične nekretnine