fbpx

Poslovna Zgrada Za Prodaju U Centru Mostara

Kneza Branimira, Mostar 88000, Bosna i Hercegovina
Prodaja po dogovoru - Poslovni prostor, Poslovno, Uredski prostori
NNINN04072022 670 m2 Godina izgradnje 2019

Prodaje se četveroetažni samostojeći POSLOVNI OBJEKT , u roh bau fazi gradnje. Izvedeni su priključci vode, struje i kanalizacije.

Objekt je lociran na iznimno atraktivnoj lokaciji u ulici Kneza Branimira, položen neposredno do Katedrale “Marija majka Crkve” na parceli k.č.4412/4 k.o. Mostar II, površine P=473 m2, koji se sastoji od četiri etaže ukupne neto korisne površine od cca 670 m2

LOKACIJA

Objekt je smješten u Mostaru, na parceli označenoj kao k.č. 4412/4 k.o. Mostar II, površine 473m2. Pristup objektu je ostvaren putem lokalne ceste sa sjeverozapadne strane. Teren na parceli je u blagom nagibu od ceste.

OPIS I NAMJENA

Katnosti Su+P+2+M.

Dimenzije tlocrtnih gabarita objekta su 17,33 x 11,83 m, a ukupna visina objekta u odnosu na kotu terena iznosi 14,80 m.

Različite dispozicijske cjeline su vertikalno raslojene, sa ciljem optimalne funkcionalnosti objekta. U suterenu objekta polivalentni prostor/arhiva , stubište i lift za gornje katove i sanitarije.

Prizemlju objekta se pristupa preko sa kote trotoara. Samo prizemlje je u odnosu na nivo ulice uzdignut za cca 150cm. Prizemlje objekta funkcionalno čine poslovni prostor sa vlastitim ulazom, te stubišni blok sa liftom i stubištem, te vlastitim vanjskim ulazom sa sjeveroistoka.

Prvom katu pristupa se stubištem ili liftom sa prizemlja, i dispozicijski ga čini poslovni prostor koji je zračnim prostorom povezan sa poslovnim prostorom u prizemlju.

Drugi kat ima jednak gabarit donjim etažama, i dispozicijski ga čine poslovni prostori- uredi.

Mansarda je gabaritno najmanja etaža; čine ju vertikalne komunikacije, manji apartman (dnevni boravak, soba i kupaonica sa pretprostorom, te krovna terasa iznad ostalog dijela gabarita donjih etaža – sa ostavljenom mogućnosti prilagodbe zahtijevima Zakupca.

U oblikovnom smislu riječ je o arhitektonskom izričaju inspiranom suvremenim stilom gradnje, manifestiranom kroz kompaktnu kubičnu tlocrtnu formu, analogno prenešenu u vertikalni plan, uz plošne provokacije volumena.

Materijalizacija fasadnih ploha je također birana u cilju optimiziranja prostorne kompozicije; jedinstvo volumena ostvareno je kroz kombinaciju staklene fasade sa tzv. “Double skin-om”- dvoslojnom fasadom koju čine staklena fasada i čelična mreža određenog uzorka.

KONSTRUKCIJA I MATERIJALIZACIJA

Konstruktivni sistem objekta je armiranobetonski skelet stubova kvadratnog i pravokutnog presjeka, armiranobetonskih zidova i armiranobetonskih greda na koje se oslanja međukatna konstrukcija- ab ploča. Predloženi rasteri traženim prostorima daju kvalitetne odnose širine i dubine. Ispuna sistema su glineni blokovi. Pregradni zidovi su gips-kartonski ili stakleni. Krovna ploha je ravni neprohodni krov, sa šljunkom kao finalnim slojem.

Fasada je kombinacija termičke fasade sa fasadnom žbukom ili kamenom kao finalnim slojem i staklene fasade (vanjski otvori su izvedeni od Al profila sa prekinutim termičkim mostom).

Više informacija o detaljima možete dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info izvan radnog vremena, pošaljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku sa šifrom nekretnine NNINN04072022 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Lokacija nekretnine

Agent Valentina Krešić

  • Mobitel : +38763665544
  • Viber : +38763665544


Saznaj više

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine