fbpx

Poslovni objekt hotel sa zemljištem u Međugorju

Poslovni objekt hotel sa zemljištem u Međugorju
Međugorje, Bosnia and Herzegovina
Prodaja 1.500.000,00 KM - Poslovno, Poslovni prostor, Zemljište, Građevinsko
NINN000092 1800 m2 25 Spavaće sobe 25 Kupaonice

Prodaje se hotel “Jabuka” na atraktivnoj lokaciji u Međugorju po vrlo prihvatljivoj cijeni.

Lociran je uz vrlo frekventnu glavnu prometnicu udaljen 1.5 kilometara od crkve Sv. Jakova, a stotinjak metara od kružnog toka na Tromeđi preko puta prodajnog centra i benzinske crpke Mališić. Ispred i pored objekta postoji veliki parking.

Sam objekat je površine 1800 kvadrata brutto. Sadrži 25 soba sa sedamdesetak ležajeva od kojih svaka ima svoju kupaonicu. Kupaonice su adaptirane sa ugradbenim masažnim tuš kabinama. Sve sobe su klimatizirane, a razvedeno je centralno grijanje. U prizemlju je restoran sa profesionalnom kuhinjom, barom i velikom natkrivenom vanjskom terasom. Poreda restorana je velika dvorana cca 400 kvadrata koja trenutno služi kao skladište, ali ima mogućnost spajanja sa restoranom.

Pored objekta, a u sklopu parcele na kojoj je izgrađen, prodaje si i zemljište površine 2100 kvadrata. Zemljište se trenutno obrađuje, na njemu su posađeni smilje i vinograd, ali se vodi kao građevinsko i na njemu je dozvoljena gradnja. Na vrlo je dobroj lokaciji, pravilnog oblika, ravno, okrenuto dužom stranom uz prometnicu. Prodaje se isključivo sa objektom.

Hotel ima svu potrebnu dokumentaciju, dozvole, projekt izvedenog stanja. Na objekt je plaćena poslovna renta na ukupnu kvadraturu. Vlasništvo je 1/1.

Više informacija može se dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info Van radnog vremena poašljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku s šifrom nekretnine NINN000092 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Dodatne informacije

  • Građevinsko zemljište: 2100 m2
  • Broj ležajeva: 70+
  • Parking za autobus: Da
Lokacija nekretnine

Agent Nikola Petrić

Email: info@nekretnineinn.ba
Saznaj više

Kontakt

Slične nekretnine

Usporedite nekretninu

Usporedi
Možete usporediti 4 nekretnine, svaka nova dodana nekretnina zamijenit će prvu iz usporedbe.

Nikola Petrić