fbpx

Prodaje se namještena i odlično opremljena kuća u Raštanima

Raštani 88000, Bosna i Hercegovina
Prodaja 255.000,00 KM - Kuća, Stanovanje
NINN000036 150 m2 3 Sobe 3 Kupatila 1 Garaža

Na prodaju je jako lijepo uređena kuća sa okućnicom u Raštanima kod Mostara. Izgrađena je na parceli površine 577 kvadrata i uplanjena površinom 82 kvadrata na koja i posjeduje građevinsku dozvolu. Međutim stvarna površina kuće je značajno veća obzirom da je s vremenom nadograđivana i proširena. Prilaz sa glavne asfaltirane ceste je uređen i ograđen. Pored kuće je garaža sa rolo vratima na daljinsko podizanje iz koje se silazi u podrum površine cca 40ak kvadrata. Iz garaže postoji direktna komunikacija sa kućom u kuhinju.
Prizemlje je potpuno opremljeno i prodaje se sa namještajem i aparatima. Na prizemlju su kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, kupaonica i vešeraj, te degažnam i komunikacija sa katom. Iz dnevnog boravka se izlazi u dvorište u kojem su natkrivena terasa, voćnjak i ljetna kuhinja sa velikim vanjskim kaminom. Cijeli voćnjak se zaliva sa razvedenim sustavom kap po kap. Pod na prizemlju je popločan keramikom ispod koje je razvedeno podno grijanje. Inače, cijela kuća se grije sa centralnim grijanjem koje je moguće koristiti na struju ili na kamin u dnevnom boravku. Za hlađenje je ugrađen klima uređaj.
Kat kuće se sastoji od tri spavaće sobe, hodnika, dvije kupaonice, balkona i dva garderobera. Spavaća soba ima zasebnu kupaonicu sa jacuzzi kadom. Manje spavaće sobe imaju zasebne prostorije kao garderobe. Pod kata je brodski pod od pravog drveta.
na kući su postavljeni kvalitatni PVC otvori sa roletama i komaricama. Cijela kuća je povezana na alarmni sustav Paradox koji se pali i gasi na daljinski. Spojena je na gradski vodovod i električnu mrežu. Kanalizacija je riješena septikom.
Vlasništvo i papiri 1/1.

Više informacija može se dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info Van radnog vremena poašljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku s šifrom nekretnine NINN000036 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Lokacija nekretnine

Agent Nikola Petrić

  • Mobitel : +387 63 66 55 33
  • Viber : +387 63 66 55 33

Email: info@nekretnineinn.ba
Saznaj više

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine