fbpx

Prodaje se obiteljska vila s bazenom u Ljubuškom

Hrašljani 104, Ljubuški, Bosna i Hercegovina
Prodaja po dogovoru - Kuća, Vila
NINN03072022 1200 m2 3 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža Godina izgradnje 2014

Prodaje se obiteljska vila s bazenom u mjestu Vitaljina, općina Ljubuški. Kuća je izgrađena u modernom stilu, a na 207m2 unutarnjeg životnog prostora nalazi se prostrani dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, tri spavaće sobe i dva kupatila. Životni prostor je organiziran na jednoj etaži. Stepenicama se silazi do autentične hercegovačke konobe, koja je u potpunosti odvojena od životnog prostora, te ima zaseban mokri čvor. Na istoj etaži se nalazi garaža iz koje se ulazi direktno u kuću, te ostava s toplotnom pumpom za hlađenje i grijanje kuće. Unutarnjost kuće je opremljena suvremenim kvalitetnim namještajem koji se prodaje zajedno s kućom. Svaka prostorija je zasebno klimatizirana, a sve sobe imaju i vlastiti TV uređaj.
Okućnica se prostire na 993m2, a centralnu poziciju u vrtu zauzima kameni bazen, koji cijelom objektu daje poseban izgled. Osim bazena na okućnici se nalazi terasa koja ima direktnu komunikaciju s kućom, te travnjak. Parcela je ograđena autentičnim hercegovačkim kamenim zidom.
Kuća je priključena na kanalizaciju i gradski vodovod, a osim iz gradskog vodovoda ima dotok vode s rijeke Trebižat.
Kuća ima instalirane moderne sigurnosne i protuprovalne sustave.
Dokumentacija uredna 1/1.

Više informacija može se dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info Van radnog vremena pošaljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku s šifrom nekretnine NINN03072022 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Lokacija nekretnine

Slične nekretnine