fbpx

Trosoban stan novogradnja Narenta penthouse

Trosoban stan novogradnja Narenta penthouse
Dr Ante Starčevića 74, Mostar 88000, Bosna i Hercegovina
Prodaja 288.000,00 KM - Stanovanje, Stan
NINN01022023 102,95 m2 3 Spavaće sobe 1 Kupatilo

Prodaje se trosoban nov stan površine 102.95 kvadrata u ulici Ante Starčevića br. 74 u novoizgrađenom stambenom objektu “Narenta” u Mostaru. Nalazi se na sedmom, zadnjem katu zgrade koja ima lift. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, ostave, degažmana, tri spavaće sobe, garderobera u glavnoj spavaćoj sobi, kupaonice, WC-a i vanjske terase.
Stan je nov, neuseljen. Tlocrt stana je moderne dispozicije sa open space planom i funkcionalnim rasporedom sa odvojenim dnevnim od spavaćeg dijela. Podovi su obloženi parketom i keramikom. Ulazna vrata su blindo, a unutarnja drvena bijela. Vanjski otvori su vrlo kvalitetni pvc profili sa troslojnim staklima, komaricama i električnim roletama. Kupaonica i WC su obloženi keramikom prve klase modernog dizajna, sa ugrađenim kvalitetnim sanitarijama i ugradbenim elementima. U kupaonici i WC-u je ugrađeno podno grijanje. Grijanje i hlađenje prostora je predviđeno sa Hitachi klima uređajem sa dvije unutarnje jedinice, jedna zidna i jedna podna.
Cijeli stan je orijentiran ka jugozapadu što osigurava puno svijetlosti tokom većeg dijela dana. Oko zgrade je uređen parter i nanovo izgrađena prometnica što osigurava dobru komunikaciju i dovoljno parking mjesta. U neposrednoj blizini se nalaze osnovna škola, prodajni centar i ostali sadržaji potrebni za svakodnevnicu, a zgrada je locirana u perspektivnom dijelu grada koje će u budućnosti biti još atraktivnije zbog planirane izgradnje i širenja grada upravo na ovo područje.
Vlasništvo i papiri 1/1. Nekretninu je moguće založiti.
Više informacija o detaljima možete dobiti pozivom na broj 063 66 55 44 ili mailom na info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09:00 do 17:00 sati. Ukoliko želite dobiti informacije izvan radnog vremena pošaljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku sa šifrom nekretnine NINN01022023 na broj 063 66 55 44, a agentica Valentina Krešić će Vas kontaktirati tijekom radnog vremena.

Lokacija nekretnine

Agent Valentina Krešić


Saznaj više

Kontakt

Slične nekretnine

Usporedite nekretninu

Usporedi
Možete usporediti 4 nekretnine, svaka nova dodana nekretnina zamijenit će prvu iz usporedbe.

Valentina Krešić