Donosimo vam detaljan plan kuće namjenjene višečlanoj obitelji koja želi suvremeno uređen interijer i eksterijer kuće koja će se izdvojiti svojim dizajnom od ostalih u okruženju.

Pored modernog dizajna eksterijera, ne može se zanemariti ni prostrana i suvremeno uređena unutrašnjost koja je savršena za obitelj od četiri ili pet članova.

ideje za uređenje dizajn projekt kuće

Veći dio zidova dnevne sobe čini staklo, što osigurava ovoj obiteljskoj prostoriji konstantan izvor prirodnog osvjetljenja i panoramski pogled na baštu. U prostranoj dnevnoj zoni kuće koja je otvorenog plana, pored dnevnog boravka namjenjenog za opuštanje i objedovanje, smještena je i kuhinja sa ostavom.,

Veliku prednost doma predstavlja i prostrana terasa koja je balkonskim vratima povezana sa dnevnom kao i dvije spavaće sobe. Terasa od 35,5 kvadratnih metara predstavlja savršeno mesto za opuštanje ili okupljanja sa prijateljima naročito tokom ljeta.

ideje za uređenje dizajn projekt kuće

Tri spavaće sobe smještene su jedna do druge u drugom kraju kuće. Između spavaćih soba i radne sobe smješteno je kupatilo, a između dnevnih i noćnih zona kuće nalaze se i toalet i dva garderobera.

Uz garažu se nalaze dvije pomoćne prostorije. Prva je predviđena za kotlovnicu i vešeraj i ima ulaz iz kuće, dok je druga povezana sa garažom i dvorištem.

ideje za uređenje dizajn projekt kuće

OSNOVNI PODACI:

Površina kuće: 165,36 m²

Visina kuće: 7,56 m

Minimalna širina parcele: 24,3 m

Kubatura: 1286,24 m³

Kosina krova: 35°

ideje za uređenje dizajn projekt kuće