Croatia osiguranje d.d. je osiguravajuća kuća koja ima preko 130 godina tradicije. Preživjela je mnoge ratove, sustave vladavina i druge nestabilnosti na našim prostorima. Ostala je kao čvrst stup osiguranja u mnogim poslovima i osiguranjima naših najvrjednijih stvari u životu.

Ovih dana intenzivno radimo na osiguranju imovine i kućanstva. Zanimljivo je koliko malim iznosom novca možete zaštititi veliku vrijednost svog doma. Cijene za jednosobne stanove iznose 65 KM za godišnju premiju, odnosno 90 KM za dvosobne stanove, za sve druge rado izračunamo i ponudimo Vam da se osigurate.

 

Stvari u kući, odnosno stanu, koje služe za uređenje stana te za osobnu upotrebu i potrošnju (namještaj, kućanski aparati i uređaji, odjeća, gotov novac, dragocjenosti itd.) osnovnim osiguranjem obuhvaćaju 14 opasnosti:

požar i udar groma

eksplozija

oluja

tuča (led)

pad letjelice

manifestacije i demonstracije

poplave i bujice

klizanje tla i odronjavanje zemljišta

snježne lavine

izlijevanja vode iz vodovodnih i kanalizacijskih cijevi

provalne krađe

razbojstva

obične krađe

odgovornosti

Uz osnovno osiguranje stvari u kućanstvu, može se ugovoriti i dodatno osiguranje boja, obloga, podova i stakla od gore navedenih opasnosti te kućanskih uređaja od šteta nastalih djelovanjem električne energije. Ako se posebno ugovori mogu se osigurati i uobičajeni troškovi pronalaženja oštećenja na vodovodnim i odvodnim cijevima kućne kanalizacije, saniranje zidarskih i vodoinstalaterskih radova na zidu ili podu i naknada štete na tim cijevima. Od šteta nastalih djelovanjem električne energije osim uobičajenih kućanskih uređaja (hladnjak, TV, perilica itd.) moguće je osigurati i stabilne klima uređaje. Stvari kućanstva moguće je osim u stalno nastanjenom stanu osigurati i u nenastanjenom stanu kao i u vikend kući.

Sve informacije po ovoj temi Vam nudimo brzo i jednostavno na kontakte;

036/449-806 / 063/044-085 ili info@crosig.ba

Nadamo se da će te biti zainteresirani za osiguranje Vaše imovine i svoje povjerenje pokloniti CROATIA OSIGURANJU d.d.