fbpx

Kuća sa poslovnim prostorom i dva stana u Cimu

Kuća sa poslovnim prostorom i dva stana u Cimu
Cim 88000, Mostar, Bosna i Hercegovina
Prodaja po dogovoru - Kuća, Poslovni prostor, Stanovanje
NINN000037 260 m2 4 Sobe 3 Kupatila

Prodaje se kuća, trokatnica, na odličnoj lokaciju u Cimu. Smještena je uz glavnu cestu, izgrađena na parceli ukupne površine 400 kvadrata.

U prizemlju se nalazi višenamjenski prostor sa zasebnim ulazom i WC-om površine 80 kvadrata. Prostor je u potpunosti izrađen. Pod je obložen keramikom a postavljeni su i radijatori za centralno grijanje.

Na prvom i drugom katu su dva dvosobna stana. Stanovi su odvojeni a pristupa im se zajedničkim unutarnjim stubištem. Stubište je popločano kamenom i postavljena je inoxna ograda. Stanovi su tlocrtno identični i površine su 90 kvadrata. Sastoje se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na terasu, kupaonice, WC-a, dvije spavaće sobe i balkona.
Dispozicije stanova su jako funkcionalne i prema standardima modernog življenja.

Kuća je građena vrlo kvalitetno. Podovi su obloženi parketom i keramikom, vanjski otvori su vrlo kvalitetni drveni. Kupaonice su opremljene kvalitetnim sanitarijama. U stanovima su ugrađene klime. Kuća se prodaje bez namještaja, s tim da postoji mogućnost dogovora da se namještaj i ostavi ako bi to kupcu tako odgovaralo.

Iza kuće je dvorište koje ima s jedne strane pješački, a s druge kolni prilaz. Tu postoji betonirana površina predviđena za parkiranje vozila, kao i velika zelena površina na kojoj su zasađene voćke. Iz dvorišta se pristupa podrumu koji je smješten ispod poslovnog prostora.

Lokacija kuće je izvrsna, uz glavnu cestu u samom srcu Cima. U neposrednoj blizini kuće je crkva, trgovina, restoran, kafić….

Vlasništvo i papiri su uredni.

Više informacija može se dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info Van radnog vremena poašljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku s šifrom nekretnine NINN000037 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Dodatne informacije

  • Površina parcele: 400 kvadrata
Lokacija nekretnine

Agent Dubravko Šimić

Contact

Slične nekretnine

Usporedite nekretninu

Usporedi
Možete usporediti 4 nekretnine, svaka nova dodana nekretnina zamijenit će prvu iz usporedbe.

Dubravko Šimić