fbpx

Najam poslovnog prostora u centru Mostara

Najam poslovnog prostora u centru Mostara
Kneza Domagoja 11, Mostar, Bosna i Hercegovina
Najam po dogovoru - Poslovni prostor, Poslovno, Uredski prostori
NINN01012024 207,70 m2

Daje se u najam poslovni prostor površine 207.70 kvadrata na prvom katu poslovnog objekta u ulici Kneza Domagoja 11 u centru Mostara (Croatia osiguranje). Prostor se sastoji od više uredskih prostorija, hodnika, dva sanitarna čvora, čajne kuhinje. Podovi su obloženi keramikom i laminatom. Prostorije su klimatizirane. Prostor se do sada koristio u uredske svrhe. Vanjski otvori su aluminijski. Prostoru se pristupa kroz zajedničko stepenište objekta, a sam prostor je odvojen zasebnim ulaznim vratima od ostataka unutrašnjosti. Ispred objekta postoji zajednički parking.
Vlasništvo i papiri uredni.
Više informacija može se dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info Van radnog vremena pošaljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku s šifrom nekretnine NINN01012024 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Tlocrti

I. Kat

Tlocrt je informativnog karaktera, hodnik i sanitarni čvorovi su odgovarajući, uredske prostorije su izmijenjene prema potrebama prijašenjeg najmoprimca.

Lokacija nekretnine

Agent Valentina Krešić


Saznaj više

Contact

Slične nekretnine

Usporedite nekretninu

Usporedi
Možete usporediti 4 nekretnine, svaka nova dodana nekretnina zamijenit će prvu iz usporedbe.

Valentina Krešić