fbpx

Prodaje se kuća s velikom okućnicom u Dubravama pored Stoca

Prodaje se kuća s velikom okućnicom u Dubravama pored Stoca
88000 , Mostar, BiH
Prodaja 728.000,00 KM - Kuća, Vila
NINN02072024 5608 m2 6 Sobe 2 Kupatila 2 Garaže 732 m2

Prodaje se Vila u Dubravama pored Stoca. Kuća se nalazi na tri etaže na zemljištu površine 5.608 m2. Sama osnovica kuće je 244m2, a izgrašena je na tri kata. U suterenu se nalazi raw bau prostorija, koja služi kao ostava trenutno, a postoji mogućnost pretvaranja u konobu ili bilo koju drugu namjenu, obzirom da posjeduje struju, vodu i kanalizaciju. Trenutno su kupatila raw bau izrađena, nisu stavljene dekorativne pločice i elementi.
U prizemlju kuće se nalazi dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, hodnik, kupatilo i ostava. Unutarnjost je u dobrom stanju, kao na slikama, investicije su potrebne isključivo radi osobne prilagodbe. Na katu kuće se nalaze tri spavaće prostrane sobe, te kupatilo. Sobe su okružene balkonom, a ostvljena je mogućnost proširenja kata po potrebi na balkon, ukoliko ima potrebe za navedenim.

Kuća ima podno grijanje u dnevnom boravku, u kupaonama i u jednoj spavaćoj sobi na katu (može se koristiti ogrjevno drvo za grijanje). Posjedujemo privatnu bušotinu sa ispitanim atestom za kvalitetu vode za piće u neograničenim količinama. Ima izlaz na magistralni put relacija Domanovići – Stolac – Neum.

Kada je okućnica u pitanju, zaista se radi o prostranom vrtu. Ispred kuće, urešen j dekorativni vrt s palmama, borovima, i dekorativnim cvijećem, te fontanom. Ostatak okućnice se koristi za uzgoj voća i povrća. Osim različitih voćki posađenih u vrtu nalaze se i četiri velika plastnika u kojima postojeći vlasnik uzgaja voće i povrće po potrebi.

Dokumntacija je uredna 1/1. Nekretnina se može bez problema založiti pod hipoteku. Više informacija o detaljima možete dobiti pozivom na broj 063 66 55 44 ili mailom na info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09:00 do 17:00 sati. Ukoliko želite dobiti informacije izvan radnog vremena pošaljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku sa šifrom nekretnine NINN02072024 na broj 063 66 55 44, a agentica Valentina Krešić će Vas kontaktirati tijekom radnog vremena.

Lokacija nekretnine

Agent Valentina Krešić


Saznaj više

Contact

Slične nekretnine

Usporedite nekretninu

Usporedi
Možete usporediti 4 nekretnine, svaka nova dodana nekretnina zamijenit će prvu iz usporedbe.

Valentina Krešić