fbpx

Prodaje se poslovni prostor u Fojnici

Prodaje se poslovni prostor u Fojnici
Šetalište 7, Fojnica, Bosna i Hercegovina
Prodaja 32.000,00 KM - Poslovni prostor
22 m2 1 Soba 1 Kupatilo 2017 Godina gradnje

Fojnica, apartmansko naselje Aquareumal, Šetalište 7.
Poslovni prostor izgrađen u prizemlju u objektu – tržni centar, spratnosti P+1.  Teren na kojem je izgrađena poslovna zgrada je ravan. Pristup objektu je omogućen naseljskom sobraćajnicom. Poslovni prostor čini jedna kancelarijska prostorija i sanitarije. Ulaz u poslovni prostor je na južnoj strani – orijentisan na pristupnu saobraćajnicu. Parkiranje je moguće na parking prostoru u neposrednoj blizini objekta. Poslovni prostor se trenutno ne koristi.  Susjedne građevine su zgrade slične katnosti, ugostiteljski objekti, hoteli i apartmanski objekti.
NGP
prema kk izvatku : 21,90 m2 – poslovni prostor.
Instalacije
električna energija, vodovod, kanalizacija, telefon, grijanje na kotlovnicu (termalna voda) ili alternativno mazut, protuprovalni sistem, vatrodojava.
Nekretnina se prodaje po cijeni od 32.000,00KM.
Nekretnina se zakupljuje/kupuje u viđenom stanju. Ponuditelj snosi sve troškove u svezi sa davanjem ponude po ovom natječaju.
Informacije o nekretnini koja je predmet zakupa po ovom natječaju mogu se dobiti na brojeve telefona +385 091 170 5152 ili +385 052 801 207, e-mail: zakupi@abilia.hr ili prodaja@abilia.hr svakim radnim danom od 08,00 – 16,00 sati, Abilia d.o.o. Rovinj.
Kontakt osoba za obilazak je g. Anto Vujica- 00387 63 773 – 866, e- mail: anto.vujica@crosig.ba

Zakupodavac zadržava pravo poništenja natječaja i neprihvaćanja bilo koje ponude u bilo koje vrijeme prije sklapanja ugovora i zato ne snosi nikakve odgovornosti prema ponuditelju te nije obvezan objasniti razloge takve odluke.

Lokacija nekretnine

Slične nekretnine

Usporedite nekretninu

Usporedi
Možete usporediti 4 nekretnine, svaka nova dodana nekretnina zamijenit će prvu iz usporedbe.