fbpx

Prodaje se potpuno namješten apartman od 93m2 na Kupresu

Bosna i Hercegovina
Prodaja po dogovoru - Apartman, Stanovanje
93 mm2 3 Sobe 2 Kupatila Godina izgradnje 2012

Prodaje se apartam od 93m2 na Kupresu u sklopu kompleksa “Snow Park Kupres”. Navedeni apartman se nalazi na trećem katu aparmanskog kompleksa, na kojem su smješteni apartmani u privatnom vlasništvu.
Apartman je podijeljen na tri etaže, od kojih se na prvoj nalazi dnevni boravak s trpezarijom i kuhinjom površine 27,57m2, na drugoj etaži se nalaze dvije spavaće sobe i dva kupatila površine 40,40m2. Jedno kupatilo je u sastavu spavaće sobe. na trećoj etaži se nalazi prostrana sapavaća soba od 25m2.  Apartman se prodaje u potpunosti namješten s namještajem sa slika. Dokumentacija je uredna (stan je upisan 68m2 u zk, a treću etažu su nadogradili svi privatni vlasnici,a li nije upisana), te se može založiti pod hipoteku.
Kompleks Stožer Vrana se sastoji od hotela s apartmanima, skijalištem, bazenom, welness-om, dječijom igraonom, ski ostavom, te svim potrebnim ugostiteljskim sadržajima. Više informacija o samom centru možete vidjeti na web stranici Kupres Snow Park
Obzirom na sadržaje apartmana, ali i ski centra u kojem se nalazi apartman se može iznajmljivati u vremenu kada se ne koristi.

Pregled i sve dodatne informacije možete dobiti na info broj 063 217 712 ili info@nekretnineinn.ba

Lokacija nekretnine

Slične nekretnine