fbpx

Kuća sa okućnicom i vinogradom u Krućevićima

Kuća sa okućnicom i vinogradom u Krućevićima
Krućevići, Bosna i Hercegovina
Prodaja po dogovoru - Kuća, Stanovanje
NINN01072022 300 m2 4 Sobe 4 Kupatila 1 Garaža

Prodaje se troetažna kuća ukupne površine cca 300 kvadrata u mjestu Krućevići, općina Čitluk, izgrađena na dvije parcele ukupne površine 1488 kvadrata. Do kuće se dolazi asfaltiranom cestom iz pravca Čapljine i Žita. Na parcelu, koja je u potpunosti ograđena, se ulazi kroz kapiju koja se otvara elektro motorom. Prilaz do kuće je betonirana staza za vozilo kojom se dolazi do garaže u sklopu prizemlja kuće. Ispred se nalazi veliki travnjak sa nasadama raznih voćki. Dimenzije osnove kuće su 15×7 metara.

Prizemlje kuće se sastoji od hodnika, garaže iz koje se ulazi u hodnik, kuhinje, dnevnog boravka, kupaonice i jedne sobe koja trenutno služi kao ostava.

Prvi kat se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa odvojenim radnim prostorom, dvije spavaće sobe, kupaonice i dva balkona.

Drugi kat se sastoji od dva prostrana apartmana koji imaju zasebne kupaonice.

Sve etaže su povezane unutarnjim stepeništem. Kuća je građena vrlo kvalitetno i u odličnom je stanju, redovno održavana i odmah useljiva. Obložena je termo fasadom. Vanjski otvori su PVC, unutarnji su aluminijski i drveni. Podovi su obloženi keramikom i parketom. Iza kuće je dvorište sa ostavom za alat, voćnjak i vinograd. Sve je održavano i u jako dobrom stanju.
Kuća je priključena na javni vodovod i električnu mrežu. Iza kuće postoji i čatrnja koja se puni vodom iz privatne bušotine smještene u dvorištu iza kuće. Kanalizacija je izvedena u septičku jamu. U cijenu su uključeni ugradbeni pločasti namještaj. Ostatak namještaja nije u cijeni.

Vlasništvo i papiri uredni.

Više informacija može se dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info Van radnog vremena pošaljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku s šifrom nekretnine NINN01072022 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Lokacija nekretnine

Agent Valentina Krešić


Saznaj više

Contact

Slične nekretnine

Usporedite nekretninu

Usporedi
Možete usporediti 4 nekretnine, svaka nova dodana nekretnina zamijenit će prvu iz usporedbe.

Valentina Krešić