fbpx

Prodaje se Vila u blizini Starog mosta

Prodaje se Vila u blizini Starog mosta
88000 , Mostar, BiH
Prodaja po dogovoru - Vila
NINN02032023 399 m2 3 Sobe 2 Kupatila 2008 Godina gradnje 250 m2

Prodaje se Vila u neposrednoj blizini Starog mosta i Starog grada. Vila je izgrađena 2008. godine, na parceli od 399m2. Unutarnjost kuće zauzima 250m2. Smještena je adresi Dizdareva br.5. Sama vila je ograđena zelenilom koje ambijentu daje poseban ugođaj mira i tišine. Iako se nalazi u neposrednoj blizini starog grada, nema gradske buke.
U prizemlju Vile se nalaze moderno uređeni dnevni boravak, kuhinja i kupatilo. Kamin dominira u dnevnom boravku, te osim korekcije služi za grijanje i atmosferu tijekom zimskog vremena. Inače, sve prostorije su klimatizirane, a osim toga u svakoj prostoriji se nalazi peć na drva. Na katu kuće se nalaze tri prostorije i kupatilo. Trenutno je jedna prostorija pretvorena u dnevno radnu sobu s kaminom, a ostale dvije su spavaće sobe. Bez problema se i treća prostorija transformira u spavaonicu, po potrebi. Kuća bez problema može primiti 8 odraslih ljudi. Pored kuće se nalaze, ljetna kuhinja, vešeraj, te ostava za vrtni alat.
Trenutno se kuća koristi za svakodnevni život. Može se koristiti i za kratkoročni turistički najam, obzirom na savršenu lokaciju u centru grada.

Prilikom gradnje su korišteni vrhunski materijali, shodno tome je urađena termo fasada, a na krovu je mont. ploča. Vanjski i unutarnji otvori su vrhunski. Kuća se prodaje s namještajem kao na slici. Radi se o vrhunskom namještaju koji je očuvan, te nema tragova korištenja. Za puni doživljaj, svakako preporučujemo obilazak kuće.

Više informacija o detaljima možete dobiti pozivom na broj 063 66 55 44 ili mailom na info@nekretnineinn.ba svakim radnim danom od 09:00 do 17:00 sati. Ukoliko želite dobiti informacije izvan radnog vremena pošaljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku sa šifrom nekretnine NINN02032023 na broj 063 66 55 44, a agentica Valentina Krešić će Vas kontaktirati tijekom radnog vremena.

Lokacija nekretnine

Agent Valentina Krešić


Saznaj više

Contact

Slične nekretnine

Usporedite nekretninu

Usporedi
Možete usporediti 4 nekretnine, svaka nova dodana nekretnina zamijenit će prvu iz usporedbe.

Valentina Krešić